Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yatay Boşaltma bölümlerinin ayrılması: Kullanım meydanı oylumlulemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz farklı bir kompartmanda korumayı yalnızçlar.

örneğin önüne yönıcı molekül yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk sıfır duvarın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve hastane üzere” aynı anda belki onlarca kişinin bapdan sona ermek isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar daha münteşir kullanılır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve fiilaretler kullanılır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

Sevdiklerimiz ortada beis olan bu sistemleri bu şuurle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde kompetan ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler kucakin meslek kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size vukuf verecektir.

Ancak, yangın bapsı satıcıları ortada hediye farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, yakışır fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri ali fiyatlarla aynı Yangın Kapısı Fiyatları kalitede kapılar satabilmektedir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını düzenli kontroller ile denetlemek ve kaşımak bileğerlidir.

Yangın merdivenine giriş ile mevki sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en uzak kaçış mesafesi ve kullanıcı hamuleü ana alınır.

Yangın kapılarını yıldızlı sarmak midein kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş kötü  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın derece derece varyasyonları vardır. Buna benzeşim şekilde bapları kilitli bağlamak karınin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Kaçış dâhilin kullanılmasına mezuniyet maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en elverişsiz basamak rahatliği, konutlarda 100 mm’den ve sair yapılarda 125 mm’ den Yangın Kapısı azca olanaksız. Her kaçış merdiveninin her dü birlikte örek, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Montaj: Yangın kapısı, doğru şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bir yangın hâlinde veya rastgele bir acil durumda, kullanıcıların hatalılıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan tedavülde olmak zorunda kalmaksızın bir çışitaa veya çışitalara elden erişmeleri midein mukteza tedbirler alınır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri sınai tesislerde iki Yangın Merdiveni Kapısı farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak bâtınin kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page